Sadi Bexheti në takim me Forumin e Gruas Shqiptare: Vota e femrave është vendimtare në Tetovë! (VIDEO)

Shkup, 9 tetor – Kandidati për kryetar komune në Tetovë, Sadi Bexheti ka realizuar nje takim me Forumin e Gruas Shqiptare. Në këtë takim, Besheti ka thënë se vota e femrave është vendimtare në qytetin e Tetovës. Ai ka prezantuar projektet që do ti realizojë në këtë qytet, e të cilat do të permirsojnë jetën e gjithë qytetarëve.

Bexheti ka biindur Forumin e Gruad Shqiptare, se kryetarja aktuale Teuta Arifi vetëm se e ka përkqesuar gjendjen në qytet gjatë dy mandateve. “Ajo jeton në Shkup dhe çdo ditë udhëton”, tha Bexheti, duke shorehur mendimin e tij se pse Arifi nuk i njeb problemet esenciale të Tetovës.

Bexheti poashtu ka akuzuar Arifin se e ka rritur borxhin e komunës edhe pse shteti ia ka mbuluar një pjesë të madhe të borxheve, por poashtu e ka akuzuar se ka shitur parkingje në Tetovë. Fjalimin e plotë të kandidatit Sadi Bexheti mund ta përcillni në videon më poshtë:

Fjalimi i kandidatit për kryetar komune të Tetovës Prof.Dr.Sadi Bexhetit në Forumin e Gruas Shqiptare

Posted by Partia Demokratike Shqiptare on Saturday, October 9, 2021

Related posts

KSHZ: Gjithsej 8.791 persona janë kontrolluar në Listën Zgjedhore

Z H

Arifi – Kasamit: Është lehtë të tregosh vizatime, ne zgjidhim probleme reale të qytetarëve!

D V

Murseli: Në këto zgjedhje do ta çlirojmë Tetovën

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More