Sadi Bexheti sfidon të gjithë ata që thonë se ai ka marrur rryshfet. Kush është burrë, le tma thotë publikisht (VIDEO)

Shkup, 10 tetor – Kandidati i Partisë Demokratike Shqiptare, Sadi Bexheti mbrëmë ka mbajtur një video drejtëpërsëdrejti në facebook.

Ai paraprakisht e ka lajmëruar se do jetë drejtpërsëdrejti dhe ka kërkuar që shikuesit t’i parashtrojnë pyetje.

Ai u përgjigj në shume diskutime, të cilat përfolen për emrin e Sadi Bexhetit, siç është puna e barnave me afat të skaduar, rryshfeti, raste gjyqësore, etj.

Kisha pas dëshirë që ta thotë publikisht se une i kam pare dikuj. Unë përbetohem si Sadi askënd nuk e kam kushtëzu. Ka pas raste i kam pyet studentët para prindërve. Shpesh studentët bëjnë mashtrime para prindërve, u thonë se kanë hy në provim a nuk kanë hy. Edhe njëherë u bëj apel si Sadi Bexheti, mos ma keqpërdorni emrin. Ka ndodh që një student ka rra dy a tre vite, e kam lëshu vet pa asnjë intervenim. Le t’më thotë direkt se e pengoj, pa dezinformata, le të dale si burrë publikisht, urdhëro fol e jo të tregosh përralla në facebook.

Posted by Sadi Bexheti Faqja Zyrtare on Saturday, October 9, 2021

Related posts

Shkup: Opozita akuzon pushtetin për presion ndaj votuesve

Redaksia

Gjermania mbështet “Ballkanin e Hapur”, zyrtari i lartë: BE të nisë sa më shpejtë negociatat me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut

D V

Spitali i Gostivarit është pajisur edhe me një aparat digjital me rreze X

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More