Agjencia Zhurnal.mk

Sapo i nisëm kontigjentet me ushqim në veri të vendit.

Zhvillimi i biznesit, ofrimi i produkteve ushqimore per secilin qytetar të vendit është nevojë esenciale dhe si e tillë është obligim qytetar i yni si përfaqësues të institucioneve të Kosovës.

Bizneset kosovare qëndrojnë pranë qytetarëve tanë në veri të vendit, duke iu ofruar produkte eseciale ushqimore në mënyrë që të mos iu mungon asgjë.

Ne do te vazhdojme te shtrijme sovranitetin e vendit në çdo pjesë të 10887 km katrorë.

Asnjë qytetari të Republikës së Kosovës nuk do të i mungoj asnjë produkt, tregu ynë është i hapur dhe ofron të gjitha produktet e nevojshme për një jetë të dinjitetshme.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...