Agjencia Zhurnal.mk

Sasoli: Vendimi për negociata me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut janë lajme të mira në kohë të vështira

Bruksel, 24 mars – Vendimi i ministrave për çështje evropiane për fillimin e negociatave për anëtarësim me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë, paraqesin lajme të mira në këto kohë të vështira, vlerësoi kryetari i Parlamentit Evropian, David Sasoli.

“Disa lajme të mira në kohë të vështira: ministrat për çështje të BE-së thanë OK për negociatat aderuese me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Liderët duhet ta konfirmojnë këtë. Parlamenti Evropian gjithmonë e ka mbështetur të ardhmen evropiane të Ballkanit Perëndimor. Na duhen lidhje të forta me fqinjët, tani se kurrë më parë”, publikoi në Sasoli në llogarinë e tij në Twitter.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...