Maqedoni TOP LAJM

Seanca e parë e Këshillit për koordinim të komunitetit të sigurisë-inteligjencës në vend

Zhurnal Ads

Shkup, 5 tetor – Kryeministri Zoran Zaev sot kryesoi seancën e Këshillit për koordinimin e komunitetit të sigurisë-inteligjencës në vend, si seanca e parë pas zgjedhjes së Qeverisë së re.

Siç kumtoi shërbimi qeveritar për media, Këshilli, si organ që koordinon komunitetit e inteligjencës së sigurisë për çështje me interes të sigurisë kombëtare, përveç kryeministrit, i cili kryeson seancat, gjithashtu përbëhet nga zëvendëskryeministri i parë, përgjegjës për koordinimin e çështjeve politike të dikastereve dhe ministër i Sistemit Politik dhe marrëdhënieve mes bashkësive, ministrat i Punëve të Brendshme, Mbrojtjes dhe Punëve të Jashtme, drejtorëve të Agjencisë së sigurisë kombëtare dhe Agjencisë së inteligjencës dhe shefit të njësisë organizative kompetente për sigurinë ushtarake dhe inteligjencën në Ministrinë e Mbrojtjes, si dhe sekretarin e Zyrës së Këshillit.

Postime të ngjashme

Dimitrov – Bregu: Vendet nga Ballkani perëndimor duhet të jenë bartës të vendimeve dhe përgjegjësisë

Z H

Bekteshi-Tiganj: Ka shumë hapësirë për rritjen e bashkëpunimit tregtar mes Maqedonisë së Veriut dhe Kroacisë

XH,I

Sindikalistët me kërkesa ndaj qeverisë për ruajtjen e vendeve të punës

T E
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...