Seanca të dy komisioneve të Kuvendit

Shkup, 28 korrik – Në Kuvend sot mbledhje do të mbajnë Komisioni ligjdhënës-juridik dhe Komisioni për mbrojtje dhe siguri.

 

Para Komisionit ligjdhënës-juridik janë më shumë pika, mes të cilave edhe Propozim-ligji për përkrahjen financare të prodhuesve të duhanit, Propozim-ligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për përkrahje financiare të investimeve, Propozim-ligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Kuvendin e Republikës së Maqedonisë, si dhe Kërkesa për dhënien e intepretimit autentik të nenit 173 paragrafi 12, e lidhur me nenin 175 paragrafi 2 nga Ligji për arsim sipëror.

Komisioni për mbrojtje dhe siguri do të debatojë sipas Informatës për nevojën nga vazhdimi i furnizimit të automjeteve të lehta blinduese në rrota për nevojat e Armatës së Republikës së Maqedonisë së Veriut, me lidhjen e marrëveshjes me Qeverinë e SHBA-së.

Related posts

U konfirmua Strategjia për përforcim të kapaciteteve për zhvillim të hetimeve financiare dhe konfiskim të pronës

D V

Po ndërtohet lagje elitare në Saraj/ Vila me pishina, hotel, restorane, spa-qendra

Z H

Në Shkup 238 kundërvajtje rrugore, 43 për vozitje të shpejtë

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com