Seanca të Komitetit për marrëdhënie me bashkësitë dhe të Komisionit për sistem politik

Shkup, 12 korrik – Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot séance do të mbajnë Komiteti për marrëdhënie midis bashkësive dhe Komisioni për sistemin politik.

 

Në seancën e Komitetit për marrëdhënie midis bashkësive është paralajmëruar fjali i ministrit të Shoqërisë Informative dhe Adminidstratës Jeton Shaqiri, I cili do të flasë për realizimin e Programit për punën e Komitetit për vitin 2021 me kthesë të veçantë në realizimin e parimit të përfaqësimit të përshtatshëm dhe të drejtë të qytetarëve të cilët I takojnë të gjitha bashkësive në organet e pushtetit shtetëror dhe në institucione të tjera në të gjitha nivelet.

Komisioni për sistem politik do të mbajë dy seanca, në të cilat në rend dite janë ndryshimet në Ligjin për Letërnjoftim në lexim të parë dhe ndryshimet në Ligjin për personat e paevidentuar librin amë në lexim të dytë

Related posts

Fjalët përfundimtare në rastin “Dhuna në Kuvend”

Z H

Analizë: Kujt do t’i takojë Qyteti i Shkupit? LSDM dhe VMRO në garë të ngushtë për kryeqytetin

Z H

Kryetari i komunës së Sarajit me informacionin të rëndësishëm për qytetarët

R Zh

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More