Agjencia Zhurnal.mk
Maqedoni

Seanca të tre komisioneve parlamentare

Shkup, 22 tetor, zhurnal.mk – Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot mbledhje do të mbajnë Komisioni i përhershëm anketues për mbrojtjen dhe lirin e qytetarëve, Komisioni për mbikëqyrje ndaj zbatimit të masave për ndjekjen e telekomunikimeve dhe Komisioni Juridiko- ligjvënës.

Në seancën e parë të Komisionit të përhershëm anketues do të shqyrtohet një parashtresë e një qytetari. Në komisionin për mbikëqyrje do të shqyrtohet Rregullorja për punë e vetë komisionit, ndërsa në Komisionin juridiko -ligjvënës pika e vetme e rendit të ditës do të jetë Propozimi për ndryshimin dhe plotësimin e Buxhetit të Republikës së Maqedonisë së Veriut në lexim të dytë.

Postime të ngjashme

Vaksina, Sofijanova: Na mbron nga virusi korona

R Zh

Gjorgjia Sajkoski do ta udhëheqë shtabin zgjedhor të VMRO-DPMNE-së në zgjedhjet e ardhshme lokale

R Zh

Komunës së Çairit / Deri më tani janë vaksinuar 91 mësimdhënës/e dhe 58 edukatore

R Zh

Bullgari, konstituimi i kuvendit më 15 prill

R Zh

Zjarrfikësit e Shkupit vaksinohen kundër Covid-19

R Zh

“Drejtësia” s’do marrëveshje me sopotasit

R Zh

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Akcepto Më tepër...