Agjencia Zhurnal.mk

Seanca të tre komisioneve të Kuvendit

Shkup, 24 janar – Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë sot seancë do të mbajnë Komisioni për transport, lidhje dhe ekologji, Komisioni për mbrojtje dhe siguri dhe Komisioni ligjdhënës-juridik.

Komisioni për transport, lidhje dhe ekologji do të debatojë për Propozim-ligjin
për planifikim urbanistik, i cili është në lexim të dytë, ndërsa në rend dite të
Komisionit për mbrojtje dhe siguri janë propozim-ndryshimet e Ligjit për siguri
në komunikacion të rrugëve dhe Propozim-ndryshimet e Ligjit për tubime publike, që të dytë në lexim të dytë.

Të dy ligjet për të cilat do të debatojë Komisioni për mbrojtje dhe siguri
janë vendosur në rend dite edhe të Komisionit ligjdhënës-juridik.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...