Seancë e Komisionit kuvendor për transport, lidhje dhe ekologji

Shkup, 22 shtator – Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot do të mbajë seancë Komisioni për transport, lidhje dhe ekologji.

Në rend dite të seancës është propozim ligji për plotësimin e Ligjit për transport në trafikun rrugor, me procedurë të shkurtuar.

Related posts

Despotovski: Fokusohemi në investime më cilësore të cilat sjellin paga më të larta

Z H

“Figaro”: Pse Bullgaria nuk dëshiron Maqedonia e Veriut t’i bashkohet BE-së

D V

Maqedonia e Veriut do të hap konsullatë në Zurich të Zvicrës

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More