Seancë e re për rastin “Parcelat në Vodno”

Shkup, 30 gusht – Në Gjykatën Penale sot duhet të mbahet seanca gjyqësore për rastin “Parcelat në Vodno”, ku i akuzuari i parë është ish kryeministri Nikolla Gruevski, informon Zhurnal.

 

Rastin e udhëheqë gjykatësi Ilija Trpkov, ndërsa përfaqësues i akuzës është prokurorja Lile Stefanova.

Sipas akuzës, Gruevski është i akuzuar për veprat “larje parashë dhe për fitim joligjor të pasurisë”. Të akuzuar janë edhe kumbari i tij Risto Novaçevski, biznesmeni Nenad Josifoviq, Jordan Kamçev, Ratka Kunovska Kamçeva si dhe Sasho Mijallkov.

Disa nga të akuzuarit thonë se nuk janë fajtorë ndërsa prokurorja Stefanova thotë se për çdo vepër të cilën do ta dëshmojnë, do u konfiskohet pasuria që është fituar prej aty./Zhurnal.mk

Related posts

Regjistrohen edhe 5 raste me llojin “Delta”

R Zh

Antikorruspioni kërkon që Merko të përgjigjet penalisht

R Zh

Pesë prokurorë po kryejnë ekspertizë në spitalin e djegur

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com