Sela dhe Gashi në takim me përfaqësuesit e OEMVP-së

Shkup, 23 shtator – Oda ekonomike e Maqedonisë Veriperëndimore (OEMVP) sot organizon takim me liderët e koalicionit “Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa”, Zijadin Sela dhe Afrim Gashi.

 

Në takim, OEMVP-ja do ta prezantojë Platformën për zhvillim ekonomik.

Pas takimeve është paraparë konferencë për shtyp në të cilën i pari do të drejohet kryetari i Odës, Nebi Hoxha.

OEMVP paralajmëron takime me të gjitha subjektet politike relevante në vend të cilët do të marrin pjesë në zgjedhjet e ardhshme lokale. 

Related posts

Shërbime të reja në sportelet e SHA “Posta e Maqedonisë së Veriut”

Z H

Quçuk: Të formohet këshill rinor ndërmjet Maqedonisë së Veriut dhe Bullgarisë që të rinjtë të zhvillojnë të ardhmen e tyre për BE-në

D V

Moti sot, temperatura deri në 35 gradë Celsius

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More