Maqedoni

Selami i pandalshëm, realizon premtimin e dhënë

Zhurnal Ads

Shkup, 13 shtator – Zv. Drejtori në Agjencionin për përkrahje financiare në bujqësi dhe zhvillim rural Abduselam Selami realizon premtimin e dhënë. Ai përmes imazheve të postuara në rrjetin social facebook prezanton punën e realizuar në Koliçan të Epërm.

Falë punës së drejtorit Selami, Koliçani i Epërm sot ka marr pamje të bukur.

“Mos premtoni nëse nuk mund ti realizoni”-#AliAhmeti
U tha U bë !

Rruga që asnjëherë më parë nuk kishte ekzistuar dhe ndërtuar sot merr pamjen e bukur.

Rruga në brendi të fshatit Koliçan i Epërm mbaroj në fazën e parë deri tek shtëpia e fundit.

Zhvillojmë vendet rurale!”, ka shkruar në facebook Zv. Drejtori në Agjencionin për përkrahje financiare në bujqësi dhe zhvillim rural Abduselam Selami.

Postime të ngjashme

Alternativa: Qeveria ka dështuar, por faturën po e paguajnë qytetarët me shëndetin e tyre

Z H

NP “Rrugët e Maqedonisë” do ta rrënojë objektin pa leje para QT “Mavrovasja”

XH,I

Afrim Gashi uron kreun e ri të BFI-së

T E
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...