Agjencia Zhurnal.mk

Selami: U paguan subvencionet e duhanit

Shkup, 18 prill, Zhurnal.mk – Zëvendësdrejtori i Agjencisë për Përkrahje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillimin Rural, Abdulselam Selami, njofto se sot u paguan subvencionet për 19.050 duhanprodhues nga revolta e vitit 2019.

“Duke pasur parasysh gjendjen e jashtëzakonshme në Republikën e Maqedonisë së Veriut u bëj thirrje duhan prodhuesve që të i përmbahen rregullave që në mëyrë të përbashket janë të vendosura nga Ministria e bujqësisë, Agencioni për pagesa në bujqësi, Ministria e punëve të mbrendshme, Ministria e mbrojtjes dhe Ministria e financave për të mos u krijuar turma para bankave në kohën kur pritet kulmi i koronavirusit.

Me ndërrimin e mënyrës së subvencionimit të duhanit të klasit të parë me 80 denarë, të klasit të dytë me 70 denarë dhe klasit të tretë dhe katërt me 60 denarë arritëm të bëjmë rritje të cilësisë dhe sasisë të duhanit të prodhuar që është dega strategjike eksportuese e vendit ton.”, thuhet në apelin e tij.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

R ZH

Lajmet e fundit

Loading...