Agjencia Zhurnal.mk

Seminar: Strategjitë për kontrollin e sjelljes tek fëmijët me autizëm”

Shkup, 16 nëntor, Zhurnal.mk – Në organizim të Shoqatës për zhvillimin e cilësisë së jetesës së personave me spektër autik të çrregullimeve “Fjolla e Kaltër” – Shkup sot do të mbahet seminar me temë “Strategjitë për kontrollin e sjelljes tek fëmijët me spektër autik të çrregullimeve”.

Në kuadër të këtij seminari, kumtojnë organizatorët, pjesëmarrësit do të kenë mundësi ta kuptojnë sjelljen e fëmijëve me autizëm e cila del prej karakteristikave të tyre, do të fitojnë aftësi për analizimin e sjelljes dhe do të fillojnë me disa strategji të caktuara për t’u ballafaquar me sjelljen.

Çfarë është ajo sjellje sfiduese? Analiza funksionale e sjelljes; Strategjitë për ballafaqim janë pjesë e temave të cilat do të përpunohen nga seminari.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

R ZH

Lajmet e fundit

Loading...