Maqedoni

Sërgjan Kerim akuzohet për mosdisiplinë financiare, gjykimi fillon në Dhjetor

Zhurnal Ads

Shkup, 5 tetor – Ish pronari i “Media Print Macedonia”, Sërgjan Kerim akuzohet për mosdisiplinë financiare, duke mos paguar ndërmarrjeve që i kanë ofruar shërbimet e tyre.

Gjykimi i Kerim është caktuar për gjysmën e parë të Dhjetorit, megjithëse Drejtoria e të Ardhurave Publike (DAP) filloi procedurat kundër tij në Shkurt të 2018.

Postime të ngjashme

Sela kërkon Qeveri të zgjeruar dhe zgjedhje parlamentare bashkë me ato lokale

XH,I

MSH: 1.134 pacientë me Covid-19 të shtrirë në spitale, ka shtretër të lirë

XH,I

Bytyqi: Synojmë të përmbushim detyrimet nga Marrëveshja e Gjelbërt e BE-së

T E
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...