Shahpaska dhe Bogoev në shqyrtimin e aktiviteteve ndërtimore në kopshtin “Orce Nikollov” në lagjen Karposh 3

Shkup, 14 tetor – Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Jagoda Shahpaska dhe kryetari i Komunës së Karposhit Stefan Bogoev, do të bëjnë shqyrtimin e aktiviteteve ndërtimore për rindërtimin e kopshtit “Orce Nikollov” në lagjen Karposh 3 në Shkup.

Pas përfundimit të shqyrtimit, janë paraparë deklarata për mediat.

Related posts

Koordinimi i parë i rregullt pas pushimit kolektiv të Kuvendit

Z H

Visar Ganiu: Rrugën Dizhon 13 e asfaltuam në sipërfaqe prej 1500m2

Redaksia

Rritet numri i udhëtarëve në transport

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More