Agjencia Zhurnal.mk

Shahpaska: Prindërit kishin dy javë që t’i bënin gati fëmijët për në çerdhe

Shkup, 22 shtator – Vendimi për hapjen e çerdheve u mor më 9 shtator. Është e panevojshme të hapeshin kopshte, ndërsa prindërit të rrinin në shtëpi. Ne kemi krijuar kushte për kujdesin ndaj fëmijëve në çerdhe, tha ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Jagoda Shahpaska në “Top Tema”.

“Janë miratuar protokolle sipas të cilave fëmijët pranohen dhe u sigurohen kushte. Prindërit kishin dy javë kohë për të përgatitur fëmijët e tyre. Unë e kuptoj që nënat edhe fëmijët e mi u morën në çerdhe që kur bënë tetë muaj sepse unë si mjeke duhej të kthehesha në punë.

Ne me përgjegjësi monitorojmë situatën në terren kur u bë vlerësimi, pamë se sa kushte ekzistojnë për strehim të sigurt”, tha Shahpaska.

Ajo theksoi se fëmijët që nuk aktualisht nuk shkojnë në çerdhe, t’ua lëndë vendin fëmijëve që kanë nevojë në këtë moment.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...