Agjencia Zhurnal.mk

Sharr Express rikthehet me punë pas 4 muajve pauzë shkaku i epidemisë

Pas 4 muajve pauzë përshkak të epidemisë së Covid 19, Sharr Express përsëri nga 1 korriku kthehet me punë dhe do të funksionojë rregullisht siç ka funksionuar para epidemisë, informon Zhurnal.

Epidemia bëri që kjo kompani të ndërpresë shërbimet dhe aktivitetet e saj.

Andaj nga 1 korriku përsëri do të mund të huazoni vetura nga Sharr Express.//Zhurnal.mk

www.sharrexpress.com

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Z H

Lajmet e fundit

Loading...