Agjencia Zhurnal.mk

Shembje dheu në rrugën Dellçevë – M. Kamenicë

Dellçevë, 8 mars – Shembjet janë më të dukshme në shtrirjen pas fshatit Oçipallë si dhe në pjesë të tjera, për Çka vozitësit i lajmërojnë për vozitje të kujdesshme të gjithë ata të cilët planifikojnë të udhëtojnë në relacionin e lartëcekur.

Siç informojnë nga Ndërmarrja publike “Rrugët e Maqedonisë”, ekipet kujdestare po punojnë në mënjanimin e shembjeve në vendet më kritike.

Dukuri e ngjashme e shembjeve, siç shtuan kompetentët, është vërejtur në vendet të cilat kalojnë nëpër gryka malore, ndërkaq shtojnë se shembje të ngjashme mund të ketë edhe në rrugën Berovë – Vinicë.  

Prej sot në mëngjes komunikacioni në Pijanev dhe Maleshevi për shkak të shiut po zhvillohet nëpër rrugë të lagështa.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...