Agjencia Zhurnal.mk
Shëndetësi

Shëndeti mendor në Shqipëri, ka alarm?

Zhurnal Ads

Problemet familjare, kushtet ekonomike, stresi dhe mbingarkesa e përditshme bëhen shkaktarë për të krijuar çrregullime të mëdha të humorit, sjelljes dhe ankthit.

Nga ana tjetër, akoma më e vështirë paraqitet situata për ata persona, të cilët janë diagnostikuar apo janë të predispozuar gjenetikisht për të pasur probleme të shëndetit mendor duke dëmtuar rëndë cilësinë e jetës së këtyre individëve.

Cilët janë faktorët që ndikojnë në shtimin e rasteve të atyre që vuajnë nga probleme të Shëndetit Mendor? Sa po ndikon evolucioni teknokogjik në çrregullimet e sjelljes tek fëmijët dhe adoleshentët? Cilat janë problemet e shëndetit mendor në shoqërinë shqiptare? A po ndikon frikshëm në shëndetin mendor të popullatës pandemia e koronavirusit ?

Zhurnal Ads
Zhurnal Ads

Postime të ngjashme

‘Pak ftohje në ditë mban larg mjekun’, efektet pozitive të temperaturave të ulëta

S.B.

Antidepresantë për të luftuar COVID-19: Si priten të jenë rezultatet e studimit të ri!

S.B.

Trupi ka imunitet të mjaftueshëm pas infektimit

S.B.

Tri mënyra për të ndihmuar në parandalimin e kancerit të pankreasit – shenjat për zbulimin e hershëm

S.B.

Frymëmarrja: Shenja që mund të nënkuptojë se tensioni i gjakut ka arritur nivelet e urgjencës

admin

Zinku i rëndësishëm për rritjen e imunitetit gjatë dimrit

S.B.
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...