Shenjat e horoskopit që janë më të prirura për të përjetuar depresion

Depresioni ndikohet nga kushtet dhe situatat e jetës, nga familja, njerëzit pranë, por edhe nga personaliteti. E meqë personaliteti lidhet me shenjën e horoskopit, atëherë kjo e fundit ndikon tek depresioni.

Shenjat më të prirura për të përjetuar depresion-Giorno dopo Giorno ka bërë një klasifikim të shenjave më të prirura për të përjetuar depresion, por sigurisht që ka përjashtime.

Shenjat më të prirura për të përjetuar depresion

Gaforrja-Mbindjeshmëria dhe empatia e bëjnë një shenjë shumë të predispozuar, më të prirurën për të përjetuar depresion. Gaforrja e merrni shpesh mbi vete fajin e të tjerëve dhe vuan nga vuajtjet e të tjerëve.

Akrepi-Akrepi është një tjetër shenjë e prirur për depresion për shkak të misterit që përmban në vetvete.

Binjakët-Ndryshueshmëria e karakterit i bën ata që shpesh të përjetojnë luhatje të emocioneve dhe ndjenjave. I shprehin gjërat ashtu siç i ndjejnë.

Peshqit-Të lindurit nën qiellin e Peshqve janë gjithashtu të prirur për depresion pasi është një shenjë jashtëzakonisht e ndjeshme. Si një mekanizëm mbrojtës për të reaguar ndaj vështirësisë, Peshqit gjithmonë zbatojnë një lloj strategjie mbrojtjeje e cila rezulton e dëmshme.

Related posts

Dy shenjat e horoskopit me fat për sot

D V

Horoskopi, 7 korrik 2021

D V

Ju kurrë nuk duhet t’i huazoni këto pesë gjëra, ju sillni fatkeqësi në shtëpi

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More