Agjencia Zhurnal.mk

Shi i pandërprerë në Prishtinë, Policia del me apel

Reshjet e vazhdueshme të shiut sot në Prishtinë, kanë krijuar vështirësi në trafikun rrugor.

E për këtë shkak, Policia e Kosovës ka bërë apel veçanërisht për drejtuesit e automjeteve, që gjatë ngasjes së automjetit t’i përshtaten kushteve në rrugë dhe t’i respektojnë shenjat e trafikut.

Sipas policisë, kujdesi maksimal i pjesëmarrësve në trafik është i domosdoshëm për të shmangur aksidentet dhe në këtë mënyrë të krijohet një siguri më e madhe në trafikun rrugor.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...