Agjencia Zhurnal.mk

Shilegov i përgjigjet provokimeve të Koce Trajanovskit

Shkup, 23 maj – Ndryshimi i flotës së një kompanie transporti (në rastin tonë NTP) është një aktivitet i përhershëm. Vetëm plotësisht një injorant dhe laik kryen ndryshimin e flotës menjëherë.

Për arsyen e thjeshtë që në këtë mënyrë, e tërë flota papritmas zhvlerësohet dhe bëhet e papërdorshme. Këtë vit po ndryshojmë 33 autobusë dhe në dy vjet edhe 60 autobusë. Me paratë e qytetit tonë. Ata nuk janë dhuratë nga shteti.

P.S. Në duel, mësova anglisht (ai as nuk di të thotë një fjalë) dhe matematikë. Tani le ta mësojë (shiko) se çfarë është një autobus i qytetit.

P.P.S. Dallimet në karakteristikat teknike, specifikimet dhe cilësinë ndoshta nuk duhet të diskutohen.

PPPS është një shkurtim latin dhe lexon skenarin post. Përkthyer në maqedonisht, do të thotë: shkruar më vonë. Kjo, nëse e lexoni vetë postimin. Mos kërkoni askënd të përkthejë për ju.

Po, Shkupi vazhdon. Në një tjetër, një histori shumë e ndryshme.

Менувањето на флотилата на транспортно претпријатие (во нашиов случај ЈСП) е перманентна активност. Само тотално неук и…

Posted by Петре Шилегов on Saturday, May 23, 2020

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...
error: Content is protected !!