Agjencia Zhurnal.mk

Shilegov: Kompania ‘Ecolog’ jep donacion qytetit të Shkupit 100 tablet për fëmijët në nevojë

Shkup, 25 prill – Ata do t’u jepen fëmijëve nga familjet me nevojë që të monitorojnë më mirë mësimet në internet në shtëpi gjatë pandemisë me Covid-19, këtë e theksoi kryetari i Shkupit, Petre Shilegov, i cili shtoi se donacioni ka për qëllim disponueshmërinë më të madhe të procesit arsimor.

– “Ekolog” – Tetovë dhe familja Destani, si kompani me përgjegjësi shoqërore, dhurojnë 100 tableta për Qytetin e Shkupit, i cili do të jetë në gjendje të monitorojë klasat në internet, të pajisura me karta SIM, për të pasur një qasje të papenguar në internet. “Ecolog” – Tetovë dhe familja Destani do të dhurojnë qindra tablet të tillë në njësitë e vetëqeverisjes lokale në të gjithë territorin e vendit. Këto tableta do t’u dhurohen nxënësve që për arsye financiare, nuk mund të lejojnë asnjë pajisje për të marrë pjesë në klasa në internet. Shpresoj se do ta bëjmë procesin arsimor më të kapshëm për të gjithë në kushtet kur duhet të qëndrojmë në shtëpitë tona për të parandaluar përhapjen e virusit. Le të durojmë edhe më shumë për të mirën e të gjithëve, tha kryetari i Shkupit, Petre Shilegov.

Ai informoi se Qyteti i Shkupit në bashkëpunim me Ministrinë e Punës dhe Politikës Sociale pranon listat e fëmijëve nga familjet me pengesa shoqërore dhe shpreson që tabletat të vijnë në duart e duhura.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...