Shilegov në takim me banorët e GaziBabës: LSDM ka përqindjen më të lartë të realizimeve

Shkup, 26 gusht – Kryetari i qytetit të Shkupit, Petre Shilegov, dje mbajtë një mbledhje me banorët e Gazi Babës, të cilëve u prezantoi punimet që i ka realizuar qyteti i Shkupit dhe Qeveria në këtë komunë.

 

Shilegov i njoftoi banorët e Gazi Babës se në katër vitet e fundit, në Gazi Babë janë investuar mbi 11,5 milion euro vetëm për infrastrukturën rrugore, njofton Zhurnal.

“LSDM është zgjedhja më e mirë e qytetarëve. LSDM ka projektet më të mira, ofertën më të mirë, konceptin, vizionin dhe shkallën më të mirë të realizimit. Për ne, fjala është fjalë. Për ne, çdo person është i rëndësishëm, çdo komunë është e rëndësishme. “Qeveria e udhëhequr nga LSDM në 4 vitet e fundit ka investuar mbi 11.5 milion euro në mbi 32 km të infrastrukturës rrugore në komunën e Gazi Babës,” tha Shilegov.

Ai shtoi se projekte të rëndësishme kapitale po investohen në Gazi Babë dhe komunat e tjera të Shkupit.

“Ne po ndërtojmë një urë të re në Vardar që do të lidhë Gazi Babën dhe Aerodromin, një projekt i rëndësishëm kapital jo vetëm për këto dy komuna por për të gjithë Shkupin. Ne rindërtuam Bulevardin Aleksandar Makedonski, Rruga Blagoja Stefkovski, pastruam deponi të shumta ilegale në komunë, bëmë shtigje të reja biçikletash dhe ngritëm zona të reja të gjelbra. Ne po instalojmë një kanalizim të ri fekal dhe atmosferik në Blvd. Kiro Gligorov. Ne po i bëjmë të gjitha këto së bashku me pushtetin lokal, për qytetarët e Gazi Babës.

Ne kemi investuar mbi 37 milionë denarë në rindërtimin e shkollave të mesme ASUC Boro Petrusevski, Mihajlo Pupin dhe Pance Arsovski. Ne gjithashtu përfunduam ndërtimin e një salle të re sportive në Boro Petrusevski. Ne kemi siguruar pastrues ajri për secilën klasë,” tha Shilegov.

Në pjesën e gjelbërimit të qytetit, Shilegov theksoi se në Gazi Babë janë ngritur mbi 13,000 metra katrorë zona të reja dhe të rindërtuara të parkut, me mbi 1000 fidanë të mbjellë, dhe ndër të tjera parqet Koce Metalec dhe Zelezara janë rindërtuar plotësisht.

LSDM vazhdon aktivitetet në terren me qëllim që të jetë edhe më afër qytetarëve, dhe së bashku me qytetarët krijuan një ofertë që do të jetë më e mira për secilën komunë për secilin qytet./Zhurnal.mk

Related posts

Analizë: Eksporti i mallrave në rritje në krahasim me vitin 2020

Z H

Në ditën e parë janë regjistruar mbi 94 mijë persona

N E

Fon der Lajen: BE duhet t’i përmbushë premtimet për Shkupin dhe Tiranën

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com