Shilegov nga Kisela Voda: Realizohen një sërë projektesh kapitale njëkohësisht, shkupjanët e meritojnë Më të mirën

Shkup, 28 shtator – “Shkupi sot është shumë më i mirë se para katër viteve. Kemi investuar shumë dashuri në çdo mëhallë, në çdo kënd të qytetit tonë”, theksoi Petre Shilegov, kandidat për kryetar të Qytetit të Shkupit dhe aktualisht i pari i kryeqytetit në tribunën e sontme në komunën e Kisela Vodës.

Ai tha se vetëm në Kisela Vodë, në vendet e deponive të dikurshme të paligjshme janë ngritur mbi 22.000 metra katrorë parqe të reja, ku janë mbjell mbi 1.000 fidanë, ndërsa theksoi edhe në serinë e projekteve të tjera të cilat kanë të bëjnë me mbrojtjen e mjedisit jetësor dhe cilësinë e jetës së qytetarëve.

Kandidati për mandatin e dytë të kryetarit të Qytetit të Shkupit, Petre Shilegov, shkupjanëve dhe qytetarëve të komunës së Kisela Vodës u tha se “Më e mira po vjen dhe do të ndodh me rrethimin e numrit 12, në zgjedhjet lokale më 17 tetor”. 

Related posts

Blerim Bexheti: Vazhdojmë të punojmë për standarde më të mira, më të avancuara dhe më cilësore

D V

Tetovë,4 pacient të vdekur nga covid në 24 orët e fundit

D V

Dueli për Dibrën: Pocesta prezantoi projekte konkrete, Duka foli për filozofinë e blertë (Video)

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More