Shilegov: Përsëri do të emëroj një shqiptar si nënkryetar i Shkupit

Shkup, 13 tetor – Kryetari i Shkupit Petre Shilegov, i pyetur nga një gazetar në lidhje me qëndrimin e tij në temën e ngritur nga kreu i BDI -së Ali Ahmeti për një president shqiptar të zgjedhur në zgjedhje, tha se ai ishte i liruar nga paragjykimet kombëtare: “Unë besoj se çdo qytetar në vendin tonë ka të drejtë të votojë dhe të zgjidhet.”

Shilegov theksoi se duke emëruar të ndjerin Enver Maliqi si nënkryetar, ai tregoi se ai është i liruar nga paragjykimet dhe se ai planifikon ta përsërisë atë, sepse ai beson në unitetin e njerëzve të Shkupit:

“Shkupi është qytet për të gjithë, e kemi treguar, e kemi dëshmuar. Unë jam një kryetar komune unifikues që ndërton ura. Unë nuk jam një kryetar që i ndan njerëzit në këtë dhe atë, as nuk e ndaj qytetin tonë në të majtë dhe të djathtë. Shkupi është një qytet që është zhvilluar në mënyrë të barabartë në katër vitet e fundit. Unë e di se njerëzit e Shkupit e kuptojnë këtë dhe se ata do t’i përgjigjen fuqishëm kësaj në zgjedhjet e ardhshme”, tha Shilegov në një konferencë të përbashkët shtypi me Visar Ganiun mbi infrastrukturën në Çair./Zhurnal.mk

Related posts

Shekerinska: Të ndërtojmë sërish dhe më mirë

N E

Schallenberg: Mendoj se është tepër vonë hapje e bisedimeve me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë

D V

Dita e Republikës/ 2 gushti dita e hënë ditë jo pune për të gjithë qytetarët

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More