Teknologji

Shkarkoni iLibri-Shqip platforma e parë mbarëshqiptare për libra me zë në gjuhën shqipe

Zhurnal Ads

iLibri-Shqip platforma e parë mbarëshqiptare për libra me zë në gjuhën shqipe (audiobooks), tani e pranishme për smartphones iOS dhe Android dhe mund të shkarkohet nga Apple Store dhe Google Play.

Në iLibri-Shqip do të dëgjoni libra të përzgjedhur të historisë së Shqipërisë, mbi figurat e njohura si heroi yne i madh Skenderbeu, Kanuni dhe Kultura e kombit në shekuj, si dhe librat më të përzgjedhur të letërsisë botërore të lexuar nga zërat mahnitës të aktorëve të Teatrit Kombetar të Tiranës.

iLibri-Shqip pasurohet çdo ditë me kryeveprat e letërsisë shqiptare dhe botërore.

Postime të ngjashme

Një telefon i ri po vjen nga Samsung më 23 Shtator

admin

Microsoft eksperimentoi me një qendër të dhënash në fund të oqeanit

admin

Po vjen një telefon i lirë nga OnePlus me 2 ditë jetëgjatësi të baterisë

admin
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...