Agjencia Zhurnal.mk

Desktop Under Menu 1

Desktop Under Menu 2

Shkup: Një familje 7 anëtarëshe nga Aerodromi dhe një punonjës çerdhe rezultojnë pozitiv ndaj Covid 19

Shkup, 21 maj – Zhurnal.mk – Nga 40 të infektuarit e rinjë në ditën e sotme me Covid 19, shumica e tyre janë nga Shkupi, gjegjësisht 26 pacientë, informon Zhurnal.

Siç mësohet, 9 prej 26 të prekurve janë nga Aerodromi i Shkupit, 7 prej të cilëve nga e njejta familje. 4 pacientë të rinjë janë nga Saraji, ndërsa prekur të tjerë ka edhe në Butel dhe Gjorçe Petrov.

Ndërkaq siç bëhet e ditur, në Shkup pozitiv ka rezultuar gjithashtu edhe një punonjës në një çerdhe.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Z H

Lajmet e fundit

Loading...