Agjencia Zhurnal.mk
Maqedoni

Shkupi dhe Tirana do të shkëmbejnë të dhënat në mënyrë të automatizuar

Tiranë, 26 shkurt – Policia e Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë do të shkëmbejnë në formë të automatizuar të dhënat për AND, gjurmën e gishtërinjve dhe të dhënat për regjistrimin e automjeteve.

Në Tiranë është zhvilluar takim përfaqësuesit e punëve të brendshme të Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, dy shtete të cilat do të jenë vendet e para nga Konventa për bashkëpunim policor të Evropës Juglindore, që do të shfrytëzojnë këtë mundësi.

Raportohet që në takim është diskutuar edhe për ndërlikueshmërinë e fushave dhe shkallët e ndryshme të funksionimit dhe strukturës së bazave të të dhënave.

Postime të ngjashme

Bytyqi: Me mbështetje të drejtpërdrejtë financiare e kthejmë kreativitetin e ivent industries

R Zh

Në Dibër edhe një viktimë nga Kovid-19, deri më tani gjithsej 40

R Zh

Despotovski: Përkundër pandemisë, kompanitë në zonat TIR kanë rezultate pozitive ekonomike

R Zh

Sela: Është gënjeshtër që koalicioni ASh-AAA ka bllokuar pakon e pestë ekonomike

R Zh

MASH: Programe të reja mësimore për filloristët – bazë dhe nxitje për qasje kreative në mësim

R Zh

Qyteti i Shkupit së shpejti do të fillojë me implementimin e qarkullimit – transport i shpejtë me autobusë

R Zh

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Akcepto Më tepër...