Agjencia Zhurnal.mk

Shoqata qytetare në takim me Pendarovskin për problemin e ndotjes

Shkup, 14 nëntor, zhurnal.mk – Presidenti Stevo Pendarovski sot në vilën Vodno do të pranojë përfaqësues të Organizatave dhe Iniciativave të bashkuara qytetare.

Personat do të marrin pjesë në takime me nënshkrues të letrave të hapura dërguar deri te presidenti Pendarovski më 30 tetor 2019, lidhur me mbrojtjen e mjedisit jetësor.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

XH.I

Lajmet e fundit

Loading...