Shpallet konkurs për Çmimin shtetëror “Mito Haxhi Vasilev-Jasmin” për vitin 2021

Shkup, 30 shtator – Këshilli për ndarjen e Çmimit shtetëror “Mito Haxhi Vasilev – Jasmin” në vitin 2021 shpall konkurs për ndarjen e çmimit me të cilin jepet mirënjohja për arritjet në fushën e publicistikës dhe gazetarisë.

Siç informojnë nga Ministria e Kulturës, konkursi zgjatë nga 1 deri më 31 tetor 2021.

Konkursi është i qasshëm edhe në ueb faqen zyrtare të Ministrisë së Kulturës: http://kultura.gov.mk/sq/konkurs-za-dodeluvanje-na-drzavnata-nagrada-mito-haci-vasilev-jasmin-vo-2021-g/

Related posts

Shkenca në prag të zbulimit të madh – planeti i parë jashtë galaktikës sonë

D V

MASH nuk dorëzohet nga reformat në arsim, ato fillojnë nga shtatori

Z H

Kampionati Evropian Hibrid i Shahut 2021

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More