Agjencia Zhurnal.mk
Maqedoni

Shpallet konkurs për regjistrues dhe instruktorë rajonalë për Regjistrimin e vitit 2021

Shkup, 23 shkurt – Enti Shtetëror i Statistikave ka shpallur sot konkurs për paraqitje të kandidatëve për regjistrues rajonalë dhe instruktorë rajonalë, të cilët do të kryejnë regjistrimin në terren në periudhën nga 1 deri më 21 prill në kuadër të Regjistrimit të vitit 2021.

Në konkurs mund të paraqiten të gjithë qytetarët e rritur të Maqedonisë së Veriut që janë të papunë, të cilët kanë përfunduar të paktën arsimin e mesëm dhe kanë aftësi kompjuterike.

Aplikimi bëhet përmes një aplikacioni elektronik të disponueshëm në ueb-faqen e internetit popis2021.stat.gov.mk, ndërsa të gjitha detajet në lidhje me konkursin dhe kushtet janë të përfshira në shpalljen e publikuar në gazetat ditore “Koha”, “Nova Makedonija”, “Veçer” dhe “Slloboden peçat”.(Zhurnal.mk)

Postime të ngjashme

A po zgjerohet fuqia e grupit të “zjarrt” kundër Artan Grubit ?

Bexhet Musliu

582 raste dhe 374 të shëruar nga Covid 19

T E

Çerdhet në Saraj dhe Kondovë me dy grupe shtesë për fëmijë

Bexhet Musliu

Në UT u përurua Klinika Juridike

Bexhet Musliu

Ziadin Sela takim pune me përfaqësues të Fondacionit Konrad Adenauer

Bexhet Musliu

ASH-AAA: Programi vjetor i kulturës, pushteti poshtëroi kulturën shqiptare

D J

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...