Kosovë

Shqyrtohet Projektligji për Festat Zyrtare në Kosovë

Zhurnal Ads

Në Kuvendin e Kosovës sot do të mblidhet komisioni për Qeverisje Lokale, Administratë Publike, Zhvillim Rajonal dhe Media.

Ky komision që do të mblidhet në ora 13:00 do të shqyrtojë në parim Projektligjin nr.07/L-015 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit 03/L-064 për Festat Zyrtare në Kosovë.

Pikë e pestë e rendit të ditës, ky komision ka shqyrtimin e ndryshimit dhe plotësimit të Ligjit nr.06/L-114 për Zyrtarët Publik, sipas Aktgjykimit të Gjykatës Kushtetuese, rasti nr.KO203/19.

Rendi i ditës :

Miratimi i rendit të ditës;

Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së mbajtur me 10.06.2020;

Shqyrtimi i draft-planit të punës së Komisionit, për vitin 2020;

Shqyrtimi në parim i Projektligjit nr.07/L-015 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit 03/L-064 për Festat Zyrtare në Republikën e Kosovës;

Shqyrtimi i ndryshimit dhe plotësimit të Ligjit nr.06/L-114 për Zyrtarët Publik, sipas Aktgjykimit të Gjykatës Kushtetuese, Rasti nr.KO203/19;

Të ndryshme.

Postime të ngjashme

Deklaratë e fortë e Kinës: SHBA-ja është “kërcënimi më i madh” për paqen botërore

admin

Tetë pacientë në gjendje të rëndë, nga 338 pacientët me COVID-19 të shtrirë në spitalet e Kosovës

admin

Operacion i madh policor në Karaçevë, rrënohen 12 objekte të kazinove ilegale

admin
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...