Kosovë

Shqyrtohet raporti vjetor i Bankës Qendrore të Kosovës

Zhurnal Ads

Në Kuvendin e Kosovës do të mbahet mbledhja e Komisionit për Buxhet dhe Transfere, në të cilën do të shqyrtohet raporti vjetor i Bankës Qendrore të Kosovës.

Po ashtu, në këtë Komision si pikë e rendit të ditës është shqyrtimi në parim i Projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Financimin e Subjekteve Politike të ndryshuar dhe plotësuar me Ligjin 04/1-058, Ligjin 04/L-122 si dhe Ligjin 03/L-073 për Zgjedhje të Përgjithshme në Kosovë, i ndryshuar dhe plotësuar me Ligjin 03/L-256.

Mbledhja e Komisionit do të mbahet në orën 13:00. 

Postime të ngjashme

Haradinaj pret “përkushtim dhe seriozitet” nga BE-ja

admin

​Selimi: Kodi Civil i Kosovës siguron trajtim të barabartë të bashkëshortëve në çështje personale dhe pasurore

admin

Avokati tregon se çka do të diskutohet në seancën e sotme ndaj krerëve të UÇK-së

D XH
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...