Shtatë kombinime për ta përballuar me stil të nxehtin përvëlues

nga D V

Ditëve e nxehta, ka pak shpresë për një veshje të rehatshme dhe pa djersë

Për ata që janë të prirur për modën, është veçanërisht e vështirë, pasi pjesët e zakonshme të shtresimit që e bëjnë një veshje unike janë jashtë diskutimit. Megjithatë, ka mënyra për ta bërë më interesante veshjen e ditës së nxehtë të verës.

Imagjinoni pak: të nxehtin përvëlues të verës, vapën dhe turravrapin gjatë ditëve mes punës, shtëpisë apo familjes.

Zgjidhja është të gjeni kombinimet e duhura, me materiale të lehta si pambuku, linoja apo shalle mëndafshi që e bëjnë më të përballueshme vapën, përtej stilit elegant.

Ja disa kombinime të lezetshme për ju që i keni keq punët me verën:

1. Jelek+ pantallona

2. Kombinim njëngjyrësh

3. Fustan, pëlhurë pambuku me endje të thjeshtë

4. Bluzë sportive

5. Fund i gjatë

6. Pantallona me vija

7. Uniformë e zezë

TË REKOMANDUARA

Kush jemi ne

Zhurnal.mk është Agjenci e Lajmeve e pavarur, e themeluar në vitin 2009, që e mbulon Maqedoninë, Kosovën, Shqipërinë edhe lajmet nga bota.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More