Maqedoni

Shtëpi në Thumanë nga Fondacioni Golden Eagle

Zhurnal Ads

Sot, në Thumanë familja e Sali Jangozi ka pranuar çelësat e shtëpisë së re e cila u dhurua nga Fondacioni Golden Eagle .
Familja Jangozi mbeti pa shtëpi e cila u dëmtua natën e 26 Nëntorit, 2019. Që nga ajo kohë kjo familje kishte jetuar në tenda bashkë me shumë familje tjera të atij regjioni të cilët poashtu janë prekur nga ky tërmet.

Shtëpia e familjes Jangozi është njëra ndër shtëpitë e para që u ndërtua në atë zonë përderisa shumë familje tjera vazhdojnë të jetojnë në tënda.

Fondacioni Golden Eagle po vazhdon me aktivitetin e tij humanitar që të përmirësoj sa më shumë mirëqenien e familjeve në nevoj . Që nga ditët e para të tërmetit, fondacioni Golden Eagle u doli në ndihmë familjeve të prekura nga ky termet duke dërguar ndihma në vlerë mbi 15.000€
Ky fondacion financohet nga kompania Frutex e cila prodhon “ Golden Eagle “ dhe “Relax “ dhe deri sot ka dhuruar shumë shtëpi në Kosovë dhe Shqipëri

Postime të ngjashme

Stankov: Askush nuk ka vdekur aty për aty, një pjesë e madhe e qytetarëve nuk e dinë që kanë tension të lartë

T E

Psikologët: Fëmijëve t’u spjegohet se pse u shty shkolla

T E

Xhaferi: Po ta kisha amnistuar Veljanoskin, ai sot nuk do të ishte në gjyq

T E
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...