Maqedoni TOP LAJM

Shtyhet gjykimi për rastin “Lidhja ndërkombëtare”

Zhurnal Ads

Shkup, 24 shtator, zhurnal.mk – Seanca kryesore në rastin e njohur si “Lidhja ndërkombëtare” që duhej të zhvillohej sot në Gjykatën Penale në Shkup, është shtyrë për shkak se një nga të akuzuarit është ende në spital, pasi ndaj tij është kryer intervenim kirurgjik.

“Për shkak të interesit të mediave dhe organizatave joqeveritare që ndjekin seancën kryesore për rastin me KOK nr. 49/20 i njohur për opinionin si ‘Lidhja ndërkombëtare’, ne informojmë opinionin se seanca kryesore, e planifikuar për sot (24.09.2020), shtyhet duke pasur parasysh se njëri nga të akuzuarit është ende i hospitalizuar pas operacionit”, kumtojnë nga Gjykata Penale në Shkup.

Këshilli për vlerësim të aktakuzës së Gjykatës Themelore Penale në Shkup, më 12 maj, miratoi në tërësi aktakuzën kundër personit juridik, “Lidhja ndërkombëtare” dhe pesë personave të tjerë fizikë për veprat penale “mashtrim” dhe “larje të parave dhe të ardhurave të tjera nga vepra penale”, pas çka ishte formuar edhe lëndë për këtë rast.

Postime të ngjashme

Për shkak të Covid-19 “Sfida e re për të rinjtë në RMV, OWLYPIA-The Intellectuals’ Challenge 2020”, raundi lokal do të zhvillohet më 28-29 nëntor

XH,I

Grubi, “Tarzani” i Ahmetit me 4 poste, për një zyre, grushtohen me Rashkovskin!

R ZH

Takim i kryeministrit Zaev dhe ekipit qeveritar ekonomik me përfaqësues të Lidhjes së Sindikatave

Z H
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...