Agjencia Zhurnal.mk

Shtyhet për në qershor opinioni i Venecias për Gjykatën Kushtetuese dhe paketën ‘Antishpifje’

Është shtyrë për në qershor opinioni i Venecias për Gjykatën Kushtetuese dhe paketën ‘Antishpifje’.

Opinionet e planifikuara për seancën e Marsit, por të shtyra në seancën e 19-20 qershorit 2020 përfshijnë:

Shqipëria: Një projekt opinion për projektligjin për ndryshimet në ligjin për Shërbimin e Mediave Audiovizive dhe një Projekt Opinioni për Emërimin e Gjyqtarëve të Gjykatës Kushtetuese.

Kjo shtyrje vjen si pasojë e pandemisë së Koronavirusit.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

S.B.

Lajmet e fundit

Loading...