Shtyhet seanca në Gjykatën e Lartë, Sali Berisha kërkon përjashtimin e trupës gjyqësore

nga D V

Gjykata e Lartë ka shtyrë për në 16 korrik seancën ndaj Sali Berishës, pasi ai ka kërkuar përjashtimin e trupës gjyqësore.

Burime për gazetarin e A2 CNN, Armand Bajrami, pranë Gjykatës së Lartë konfirmojnë se Berisha dhe Malltezi kanë kërkuar dorëheqjen nga çështja të trupës gjyqësore, që përbëhej nga gjyqtarët Ilir Panda, Sokol Binaj dhe Sandër Simoni.

TË REKOMANDUARA

Kush jemi ne

Zhurnal.mk është Agjenci e Lajmeve e pavarur, e themeluar në vitin 2009, që e mbulon Maqedoninë, Kosovën, Shqipërinë edhe lajmet nga bota.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More