Agjencia Zhurnal.mk

Si pjesë e ‘shout’, arrestohet prezantuesi i emisionit “Kojshia Show” – pasi tentoi t’ua bëjë kamerën e fshehtë policisë

Sipas pjesë e spektaklit të “Kojshia Show” është arrestuar prezantuesi i emisionit “Kojshia Show”

Imeri fillimisht kishte tentuar që t’ua bëjë kamerën e fshehtë Policisë, gjest i cili nuk përfundoi siç kishte menduar, shkruan Bota Sot.

Organet kompetente pas veprimit të moderatorit e kishin arrestuar atë, ndërsa ky i fundit i kishte rezistuar prangave.

Prezantuesi u kishte treguar se ka qenë kamerë e fshehur dhe se nuk ka tentuar ta shkelë ligjin.

Sadri Imeri shpeshherë ka provuar këto lloj veprime në emisionin e tij, ndërkaq kësaj radhe ai ka provuar edhe Policinë e Kosovës.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

S.B.

Lajmet e fundit

Loading...