Si të arrijmë një imunitet më të mirë?

Ne shpesh i bëjmë vetes këtë pyetje: Si të fitojmë imunitet të mirë?

 

Një dietë e shëndetshme, aktivitet fizik i moderuar është baza për të arritur ekuilibrin në trupin tonë. Por stresi dhe ndotja janë arsyet më të zakonshme pse ndonjëherë na duhet të marrim suplemente për të ndihmuar trupin tonë të kapërcejë të gjithë armiqtë e jashtëm (bakteret, viruset, kërpudhat) që na rrethojnë çdo ditë, duke ruajtur ekuilibrin në përgjigjen e tij imune.

Imunoglukan® është një substancë natyrale bioaktive, e izoluar nga kërpudha e detit. Ka një efekt imunomodulues – rregullon reagimin e sistemit imunitar në drejtim të arritjes së ekuilibrit në trup. Kjo do të thotë se stimulon sistemin imunitar “të fjetur” dhe qetëson sistemin imunitar “aktiv” (p.sh. në alergji).

Vitamina C dhe zinku ndikojnë në punën e sistemit imunitar, si dhe mbrojnë qelizat nga stresi oksidativ. Vitamina C gjithashtu ndihmon në zvogëlimin e lodhjes. Ajo luan një rol të rëndësishëm në punën e sistemit imunitar dhe mbron qelizat nga stresi oksidativ.

Vitamina C gjithashtu ndihmon në zvogëlimin e lodhjes. Ai luan një rol në krijimin e kolagjenit për funksionimin normal të lëkurës, eshtrave, dhëmbëve, mishrave të dhëmbëve dhe enëve të gjakut. Ndihmon në lirimin e energjisë gjatë metabolizmit, funksionimit të sistemit nervor dhe funksionimit normal psikologjik. Rrit absorbimin e hekurit dhe kontribuon në restaurimin e formës së zvogëluar të vitaminës E. Trupi është më i ekspozuar ndaj infeksioneve kur jemi të lodhur dhe të rraskapitur, prandaj rekomandohet përdorimi i vitaminës C si në mënyrë parandaluese ashtu edhe gjatë infeksioneve.

Zinku është një oligoelement që prek më shumë se 300 procese enzimesh. Zinku ndihmon në ruajtjen e lëkurës, kockave, flokëve dhe thonjve të shëndetshëm, si dhe ruan shikimin. Ajo luan një rol në sintezën e ADN -së, në metabolizmin e acideve dhe bazave, karbohidrateve, acideve yndyrore dhe oligoelementeve. Studimet në të moshuarit që kanë pasur pneumoni kanë gjetur mungesë zinku.

Pharmacy DNA ANNY PHARM ju këshillon se si të merrni imunitet të mirë me rekomandimin e

https://www.annifarm.com.mk/product/defendyl-imunoglukan

Parandalimi është vendimi më i mirë për të investuar në shëndetin tuaj.

Related posts

5 gjëra që nuk duhet të bëni kurrë pasi keni ngrënë

D V

Simptomat që paralajmërojnë se trupi juaj është plot me toksina

D V

Thonjtë zbulojnë shëndetin tuaj: Cilat janë ndryshimet që ndodhin dhe çfarë kuptimi kanë

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com