Si të ‘ktheheni’ në një karikaturë në takimin e ardhshëm në Zoom?

Dëshironi ta bëni bisedën tjetër të biznesit virtual pak më interesante? Ose pse të mos kthehemi në një karikaturist të vërtetë? Me ndihmën e filtrit të Snapchat në aplikacionin desktop kjo tashmë është e mundur.

 

Ky aplikacion është argëtues, i lehtë për t’u përdorur dhe, ajo që është gjithashtu e mirëpritur, falas. Filtri ju shndërron në një krijim të përgjithshëm DreamWorks / Pixar, është çuditërisht i aftë për të kapur një gamë të tërë të shprehjeve tuaja.

Hyni në filtrin Cartoon Style, i cili do t’ju lejojë ta gjeni në aplikacionin desktop Kamera Snap, që do të thotë që tani mund të përdorni me lehtësi të njëjtin filtër në thirrjen tjetër të Zoom, megjithëse është e diskutueshme nëse duhet ta bëni këtë.

Nëse vendosni ta bëni këtë për argëtim, së pari duhet të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Snap Camera (snapchat.com) – do t’ju duhet t’i jepni akses në mikrofon dhe kamerë dhe të përdorni Windows 10, ose macOS 10.13 ose më t╒ rinjtë. Pastaj lëshoni aplikacionin, lëshoni edhe Zoom-in, por vendosni që kamera që përdorni të jetë ajo nga aplikacioni Camera Snap.

Related posts

Xiaomi 12 do të ketë tre kamera me 50 megapikselë

D V

Amazon zhvillon robotë shpërndarës në Finlandë

D V

Në vend të një sistemi të ri operativ, mund të përfundoni duke blerë malware

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com