Siljanovska-Davkova: Ta kthejmë shtetin, më 24 prill dhe 8 maj qartësohen gjërat!

nga Redaksia

Shkup, 21 prill – “Të gjitha shtetet kanë mafien e vet, por në Maqeodni ka rrezik që mafia të ketë shtetin e vet! Beteja me mafien duhet të jetë pa kompromis, shumë e vështirë, por duhet të fillojë, sepse krimi dhe korrupsioni janë sistematik. Ndërkaq, persona që u ngjasojnë atyre të mafies kanë krijuar fole në pozitat më të larta dhe ata me veprim apo mosveprim, me shikim dhe ndihmim janë gjithashtu bashkëpunëtorë”, theksoi kandidatja presidenciale e VMRO-DPMNE-së, Gordana Siljanovska Davkova në tubimin e sontëm në Aerodrom.

Ajo theksoi se zgjedhjet e 24 prillit vijnë si paralojë sepse atëherë gjërat do të qartësohen, ndërsa tërësisht do të spastrohen më 8 maj.

Ajo foli edhe për tubimin e sotëm të LSDM-së dhe kandidatit të tyre presidencial, Stevo Pendarovsski para Info Qendrës së BE-së në Shkup.

Lideri i VMRO-DPMNE-së, Hristian Mickoski, ndërkaq, në tubimin në Aerodrom porositi se zgjedhjet e ardhshme janë deklarim referendumi i qytetarëve të Maqedonisë së Veriut që sërish ta kthejnë shtetin. Ai pret fitore zgjedhore edhe më 24 prill edhe më 8 maj, kaolicioni i kryesuar nga VMRO-DPMNE të fitojë 61 deputetë dhe të vijë deri tek ndërrimi i pushtetit.

Mickoski tha se është i bindur se ajo që do të ndodhë pas 8 majit do të jetë çlirim i Maqedonisë dhe bashkim i rreth pesë parimeve të rëndësishme.

TË REKOMANDUARA

Kush jemi ne

Zhurnal.mk është Agjenci e Lajmeve e pavarur, e themeluar në vitin 2009, që e mbulon Maqedoninë, Kosovën, Shqipërinë edhe lajmet nga bota.

Regjistrohu

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

@2009-2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Anet.com.mk

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More