Maqedoni

Sindikata e policisë akuzon se ka tentativa për shuarjen e saj

Zhurnal Ads

Shkup, 12 shtator – Sindikata e Policisë akuzoi sot se është sjellë një njoftim i paligjshëm në Ministrinë e Brendshme, e cila ndalon pezullimin e tarifave të anëtarësimit në sindikatë për anëtarët e Unionit dhe se, siç thonë ata, është një përpjekje për ta shuar atë.

Sindikata pyetet pse dhe për cilat arsye anëtarësia e SPM u shfuqizua dhe nëse nuk do të thotë një hyrje në një regjim totalitar.

Sipas sindikatës, policia është fytyra e një vendi dhe për të rikthyer dinjitetin, Ministria e Brendshme duhet të fillojë një proces në të cilin oficerët e policisë që kryejnë detyrat e tyre në mënyrë profesionale do të trajtohen si profesionistë.

Sipas SPM, që ndikimet politike në Ministrinë e Brendshme të ndalen, është koha që të gjithë në Ministrinë e Brendshme të gjejnë vendin e tij, atje ku meriton.

SPM sot u bëri thirrje të gjitha institucioneve kompetente në vend që të marrin masa dhe, siç thonë ata, të korrigjojnë padrejtësinë që u bë me qëllim që të shuhet lëvizja sindikale në vend.

Postime të ngjashme

Foshnja dy muajshe në Manastir ka rezultuar pozitiv me coronavirus

XH,I

Instruktorët duhet të japin provim dhe të paguajnë 100 euro për licencë të re

XH,I

Nuhiu: Për herë të parë në krye të Prokurorisë Themelore të Tetovës vjen një shqiptar

admin
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...