Agjencia Zhurnal.mk
Arsimi dhe Shkenca Maqedoni

“Sistemi aktual edukativo-arsimor duhet të  reformohet”

Zhurnal Ads

Shkup, 25 nëntor, Zhurnal.mk – Mësimi online ka sjell mjaft sfida për të gjithë, por ShMP “Jahja Kemal”  si gjithmonë mëson nga sfidat. Në datë 21 Nëntor, ish-nxënësit e ShMP “Jahja Kemal” që tani studiojnë ne disa nga universitetet botërore debatuan temën  ” Sistemi aktual edukativo-arsimor duhet të reformohet”.

Qëllimi i këtij eventi ishte nxjerrja në pah e avantazheve dhe disa avantazheve të sistemit aktual edukativo-arsimor, si dhe rëndesia e ideve dhe mënyrat se si ne mund ti shprehim ato.

Më poshtë janë emrat e ish-nxënësve të ShMP “Jahja Kemal” dhe studentëve aktualë të universiteteve të shquara që morën pjesë në debat.

Zhurnal Ads
Debaters
Name&SurnameCountryUniversity
Teona TaseskaUSAUniversity of Rochester-Chemical Engineering
Riljeta JonuziEnglandThe University of Manchester-Biotechnology
Angela BusheskaUSALafayette College-Engineering
Emel AbushEnglandThe University of Manchester-Biotechnology
Kosta MisaNorth MacedoniaCyril and Methodius-Civil Engineering
Geldon RashitiEnglandThe University of Manchester-Computer Science
Zhurnal Ads

Postime të ngjashme

U konfirmuan rregullat për operatorët vendorë për roaming si në shtëpi

Z H

Hulumtim: 51 për qind e të rinjve konsiderohen fetarë

E.E.

Pas ankesave të qytetarëve, fillon sanimi i problemit me ujërat e zeza në Fushë Tophanë

Z H

Zaharieva: Heronjtë i kemi të përbashkët, jo vetëm tanët

E.E.

Më 16 dhjetor Pendarovski do ta mbajë fjalimin vjetor në Parlament

E.E.

Zoran Mileski – Kiçeec hyri në burgun në Strugë

admin
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...