Agjencia Zhurnal.mk

Skender Reshepi-Zejd në Studeniçan prezantoi programin zgjedhor

Shkup, 8 korrik, Zhurnall.mk – Skender Reshepi-Zejd, bartës liste në njësi zgjedhore numër një, sonte mbajti tubim qendror të koalicionit fitues në komunën e Studeniçanit, ku para banorëve prezantoi programi zgjedhor dhe masat që do të ndërmerren gjatë qeverisjes në drejtim të sigurimit të mirëqenies shqiptare, njoftuan nga Shtabi Zgjedhor në këtë njësi zgjedhore.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

R ZH

Lajmet e fundit

Loading...

Regjistrim Domain, Ueb Hosting, Uebfaqe për kompaninë tuaj, vetëm për    273 euro

error: Content is protected !!