Agjencia Zhurnal.mk

Skender Rexhepi ­ Zejdi pas tubimit në Studeniçan realizoi takim me banorët e fshatrave: Krushopek, Gërçec dhe Bukoviq të Sarajit

Shkup, 9 korrik, zhurnal.mk – Pas tubimit në Studeniçan, Skender Rexhepi ­ Zejdi, ka vazhduar takimet me banorët e fshatrave: Krushopek, Gërçec dhe Bukoviq të Sarajit. Gjatë këtyre takimeve me banorët e kësaj ane, u fol mbi situatën ekonomike të shqiptarëve dhe konceptin zgjedhor ³shtet për të gjithë. Platforma zgjedhore e koalicionit AAA-ASH Shtet për të gjithë ka për qëllim barazinë e plotë mes shqiptarëve dhe maqedonasve dhe shtetin e së drejtës në vend.

Ndryshe, bartësi në njësinë zgjedhore 1 nga koalicioni AAA-ASH, Skender Rexhepi ­ Zejdi, sonte pritet që të merr pjesë në tubimin qendror e cila do të mbahet në komunën e Sarajit.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

XH.I

Lajmet e fundit

Loading...

Regjistrim Domain, Ueb Hosting, Uebfaqe për kompaninë tuaj, vetëm për    273 euro

error: Content is protected !!