Agjencia Zhurnal.mk
Maqedoni

Slaveski: Mendoj se duhen masa më kufizuese

Shkup, 19 tetor – Profesori Trajko Slaveski në 24 Analiza theksoi se në vendin tonë për ditë dhe javë shkalla e covid-19 pozitiv tejkalon 20 përqind. Ai beson se në këtë situatë me mbi 400 pozitive çdo ditë, protokolli i OBSH-së për monitorimin e kontakteve nuk mund të zbatohet më.

“Kjo është një katastrofë shëndetësore. Asnjë konsensus nuk mund të arrihet në këtë situatë, veçanërisht me njerëzit që nënvlerësojnë sëmundjen, nuk besojnë në të, besojnë në komplote dhe mendoj se duhen masa më kufizuese. “Përndryshe, ekonomia do të vuajë edhe më shumë,” tha Slavevski.

Postime të ngjashme

Anketa/59.2 përqind e qytetarëve besojnë se shteti nuk ka kapacitet për të kryer regjistrim të drejtë dhe objektiv

T E

Sela: Shumica e atyre pa shtetësi janë shqiptar

B M

2674 qytetarë presin për të marrë shtetësi, Bushi pohon se Ligji duhet të ndryshohet

T E

Shekerinska: Nëse Karakaçanov dëshiron të jetë maqedonas, le të urdhërojë

T E

Filipçe: Lloji britanik është me formë më të lehtë të sëmundjes, përhapet më shpejt, nuk ka vend për panik

T E

Kuvendi miratoi Ligjin e ri me ndryshime për parandalimin dhe mbrojtjen nga dhuna ndaj grave

T E

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...